Geld-verdienen-met-social-media

Crypto ten tijde van een financiële crisis

*Dit artikel geeft je geen financieel advies. Doe altijd eigen onderzoek en investeer nooit geld wat je niet kunt missen!

Wist je dat in landen zoals Venezuela en Zimbabwe de vraag naar Bitcoin groter is dan ooit? Mede door (hyper-)inflatie zakt de waarde van fiatvaluta in die landen extreem snel. Digitale valuta zoals de Bitcoin en de Vitae token bieden een veilige thuishaven wat kapitaal en spaargeld betreft.

Waarom? Blockchain biedt een oplossing zonder vertrouwens- en of duur tussenpersoon. Geen risico van vallende banken. Geen negatieve rente maar op langere termijn een rendabele investering.

Valuta als de Bitcoin kent zelfs een deflatie. Waardestijging op termijn is aannemelijk en zelfs wiskundig onderbouwd.

Wanneer er net zoals in Venezuela en Zimbabwe ook hier in de "westerse" wereld weer een financiële crisis volgt, zoals die in 2007/2008, dan zal ook hier de vraag naar een alternatief voor fiatgeld sterk toenemen.

Wanneer een overheid in een crisis verkeert drukt het namelijk gewoon wat "geld" bij. Hoe meer geld ze drukken des te minder het waard wordt. (inflatie)

Fiatgeld is niet meer gedekt zoals als dat vroeger gebruikelijk was tijdens de "gold standard". Tegenwoordig draaien overheden op staatsschuld en “waardeloos” printpapier. Dit is dan ook de reden dat elke fiatvaluta uiteindelijk zal crashen.

Goud is natuurlijk nog steeds een goede “store of value”. Maar zeg nu eerlijk, goud transporteren en opslaan is veel minder praktisch dan digitaal geld..


Financiële vrijheid

Voor het eerst in de geschiedenis is er een financieel middel die de burger 100% financiële vrijheid geeft. Geen derde partijen, openingstijden en grenzen die jouw financieel belemmeren. Nee 24 uur per dag je geld in eigen beheer waar én wanneer jij dat wilt.

Vitae is een laagdrempelige manier om kennis te maken met crypto. Vitae Nederland geeft je zelfs gratis educatie!


Registreer

Financiële vrijheid  Vitae als spaarrekening


Spaarrekening 2.0

Je zult het ongetwijfeld hebben meegekregen. Een ouderwetse degelijke spaarrente is vandaag de dag verledentijd. Het zal zelfs niet lang meer duren voordat je moet gaan betalen voor een spaarrekening.

Ook hier biedt crypto een oplossing! Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je geld parkeert op een persoonlijke Vitae wallet je hier wél een zeer degelijke rente over ontvangt? (staking)


Economisch én technologisch

Behalve dat crypto financiële oplossingen biedt die niet gebaseerd zijn op vertrouwen, zoals dit bij de bank wel is, heeft crypto nog veel meer te bieden;

Internet 3.0

Vandaag de dag zijn clouddiensten in opkomst. Dat is niet voor niets. Het biedt gemak, vertrouwen en veiligheid.

Een blockchain kan ook functioneren als “cloud”. Geen fysieke opslag van gegevens maar een gedecentraliseerd blockchainnetwerk die platformen, websites en data “in de lucht” kan houden door middel van nodes. Door snelheid en encryptie is hacken van gegevens “onmogelijk”.

Met blockchain kun je gegevens helemaal privé en beveiligd online houden. Persoonsgegevens en gevoelige data kunnen hiermee 100% veilig zijn. Dat wil toch iedereen?


economische en technologische oplossingenBoekhouding overbodig smart-contracten


Boekhouding 2.0

Blockchain biedt de mogelijkheid om slimme contracten (smart contracts) te koppelen aan het netwerk. Hierdoor kan administratie en boekhouding vrijwel helemaal geautomatiseerd worden. Automatisering is door blockchaintechnologie niet langer een baantjesdief maar biedt zo veel nieuwe mogelijkheden en kansen. Smart contracts zijn de toekomst!


Waarom crypto zo negatief in het nieuws is

Natuurlijk zijn succesvolle mensen en bedrijven tegen verandering. Wanneer je succes en welvaart kent wil je immers je huidige posities behouden. Je bent dan geen voorstander van technologie die jou in de weg staat.

Dit is dan ook de reden waarom het gros van overheden, succesvolle mensen en de media  negatief zijn over Bitcoin en crypto in het algemeen.

De overheid heeft burgers immers nodig om de economie te laten draaien zoals zij dat voor ogen hebben. Het liefst hebben ze dat je een dure hypotheek neemt en als slaafje van je schulden werkt tot je 70e. Nee je moet begrijpen dat het jaren kan duren voordat crypto geaccepteerd (en gereguleerd) is.

Dat wil niet zeggen dat het geen toekomst heeft. Een klein spaarpotje in cryptovaluta kan ook voor jou een uitkomst zijn bij een volgende bankenrecessie.

Starten met crypto? Omdat crypto onze passie is geven we je  gratis educatie!


Registreer
toekomst van crypto

(1)Vitae Nederland community supportSupport Vitae-Nederland.nl

Heb je hulp nodig, heb je vragen of wellicht een zakelijk voorstel? Neem dan contact op middels onze support pagina. Je weet dan zeker dat je contact hebt met een betrokkenen met verstand van zaken.

Ga naar contactpagina