Geld-verdienen-met-social-media

Het leven van een revolutionaire cryptomunt

Dit is geen financieel advies maar enkel de opinie van Vitae-Nederland.nl.

Er is een interessante cryptomunt op de markt. En nee geen Bitcoin of Etherium om in te investeren.
Een cryptomunt die je 100% gratis kunt verdienen met o.a. sociaal media activiteit.

Een coin met nut én een doel: De welvaart eerlijker verdelen in de wereld.

De bedenker Michael Weber (CEO/Founder)

In een  tijd dat de wereld verdeeld is komt founder Michael Weber met Vitae. Een platform die welvaart en financiële vrijheid te bieden heeft voor alle wereldburgers! Vitae wat volgens Michael Weber een geschenk aan de wereld is. Een social media platform waar je geld kunt verdienen. Het platform heeft een eigen cryptomunt die het platform unieke verdienmodellen biedt. Zo kun je met een gratis account ook passief geld verdienen. Vitae wil wereldwijd heel wat levens verbeteren. Vitae wat heel toepasselijk “leven” betekend in het oude latijn.

Beloningen

Vitae geeft 90% weg van de advertentie-inkomsten. Verdien Vitae crypto door dingen leuk te vinden en te delen op de social rewards website van Vitae. Waarschijnlijk gewoontes die je nu al hebt op alternatieve platformen. Platformen die overigens behoorlijk wat euro’s per maand per gebruiker verdienen. Vitae is anders. Vitae geeft. Volgens CEO Michael Weber kun je het platform bijna zien als een non profit organisatie. Michael Weber die overigens geen nieuwkomer is. Michael Weber heeft al zo’n 20 jaar ervaring met vergelijkbare (affiliatie) websites.

Revolutionair

Voel je geen verslaafde meer van je telefoon maar verdien geld met je online tijd.  Vitae maakt het mogelijk. In tijden dat de crypto steeds meer aandeel krijgt, is Vitae een leuke laagdrempelige manier om kennis te maken met crypto.

Leer het maximale uit Vitae te halen

Vitae Nederland biedt het Nederlandse platform waar je alle basis informatie kunt vinden. Daarnaast komen wij periodiek met tutorial video’s, belangrijke updates en nieuwtjes.

Schrijf je hier in voor de notificatieservice.