Iedereen verdiend Vitae!


Vitae Nederland


  • Gratis social media platform
  • Verdien (o.a.) met liken en sharen
  • Vandaag nog uitbetaald met crypto (*Alpha)
  • Social media van een nieuwe generatie.
  • Vitae geeft 90% van de omzet aan leden.
  • Ook passief geld ontvangen
  • Geen verplichtingen
  • Geen kwalificaties


Registreer

De missie van Vitae

Vitae is bedacht door founder (CEO) Michael Weber. Sinds 2010 is Michael Weber al bezig met het concept van Vitae. Geïnspireerd door "who are first will be last, and who are last will be first" creëert Michael Weber een sociaal media platform die leden financiële vrijheid geeft. Naar eigen zeggen kun je Vitae bijna een non-profit organisatie noemen.

Lees meer..

Social media met privacywaarborg  Vitae for prosperity (Welvaart)


Mass-adoption Formule

De sleutel tot succes is de "mass-adoption" formule. Door het platform voor iedereen aantrekkelijk te maken is groei van het platform verzekert. Dit komt door een doordachte combinatie van verdienmodellen, advertentie-inkomsten, social media en crypto te combineren tot een gratis product. Een platform die voor elk van ons iets positiefs te bieden heeft.

Lees meer..

Welvaart - Eerlijker en toegankelijker

Ruim de helft van de wereldbevolking moet rondkomen van enkele dollars per dag. Vaak nog minder. Michael Weber's doel is om met Vitae een laagdrempelige manier van inkomsten te bieden. Wereldwijd. Het ingeburgerde Social Media is de uitkomst. Naast het minen van Vitae-tokens gebruikt het platform advertentieinkomsten als bron voor verdiensten.

Er gaan jaarlijks honderden miljarden om in online (social media-) advertenties. Vitae geeft deze advertentieinkomsten voor 90% weg. Hoe groter Vitae, des te meer draagdracht het platform.  Vitae zorgt voor een meer eerlijkere balans in de welvaart. Vitae creëert een geldstroom van rijk naar arm.

Terwijl er dagelijks duizenden mensen sterven door schaarste zwemt de elite in het geld. Wist je dat social media platformen tot wel  duizenden euro's per minuut verdienen aan advertenties?

Vitae maakt het mogelijk om deze inkomstenbron beschikbaar te maken voor zij die het nodig hebben. Naast een inkomstenbron is Vitae ook een geautomatiseerd platform die je privacy waarborgt. Mede dankzij de crypto heeft het platform beveiliging op bankniveau.

Lees meer..

Social media met eigen crypto muntAdvertentieruimte Vitae


Vrijheid - Eigen economie

Wist je dat overheden geld bij blijven drukken? Munteenheden dalen hierdoor in waarde. Je huis lijkt over 10 jaar meer waard maar eigenlijk is je geld gewoon minder waard geworden. Schulden moeten de economie draaiende houden. Mensen nemen een lening bij een bank (winstoogmerk) en jaren werken om dit af te betalen. Je zou het bijna een moderne manier van slavernij kunnen noemen. Met Vitae kun je overal en altijd inkomsten verdienen én opnemen. Ook krijg je rente op je wallet door staking!

Met Vitae heeft Michael Weber een manier gevonden om de wereldburger echt financiële vrijheid  te bieden. Vitae heeft een soort zelf-voedende, zelfregulerende economie. Het platform gebruikt slechts 10% van de inkomsten voor beveiliging, serverkosten en ontwikkeling. De rest gaat naar gebruikers met een gratis account.

Lees meer..

Geldstroom - Vitae Token

Michael Weber heeft een concept gerealiseerd dat voor iedereen perspectief bied. De meerderheid van de wereld heeft al internet toegang. Vitae is toegankelijk en laagdrempelig. Om het concept af te maken is de eigen munteenheid van Vitae ontwikkeld: de Vitae token. De crypto van Vitae maakt het voor leden mogelijk om 24 uur per dag hun verdiensten te beheren.

Lees meer..

Vitae is ook passief geld verdienenVitae support


Support Vitae-Nederland.nl

Heb je hulp nodig, heb je vragen of wellicht een zakelijk voorstel? Neem dan contact op middels onze support pagina. Je weet dan zeker dat je contact hebt met een betrokkenen met verstand van zaken.

Ga naar contactpagina