Ons Vitae community Team


Piet de Vries Vitae-Nederland.nl

       


Piet de Vries

Ik ben Piet de Vries, 60 jaar en vader van een dochter en zoon. Na de MEAO afgerond te hebben ben ik bij mijn eerste werkgever terecht gekomen: Slagerij Udema te Gieten. Werkzaam in de Logistiek.

Vervolgens een eigen bedrijf begonnen in de schildersbranche. Naast auteur van Schilderpret.nl inmiddels ook internet ondernemer met het Bedrijf Global Web Partners. Hiermee voorzien we in de vraag op financieel en marketing gebied.

Mijn Vitae profiel ->

Kiki Brevoord

Welkom♥

Als kind was ik al geïnteresseerd in het helpen van mens en dier. Veelal in de natuur bij boeren met planten en dieren bezig. Het abelang van gezond eten en gezondheid in het algemeen interesseerde mij steeds meer.

Naast mijn werk in de horeca ben ik ook een mbo studie gaan volgen en rond mijn vijftigste levensjaar gediplomeerd de zorg ingegaan. Direct aangenomen bij Overkempe, een Antroposofische woon/werk gemeenschap in Olst voor meervoudig volwassenen gehandicapten waar ik nu nog met veel plezier werk.

Ruim vier jaar geleden heb ik cursussen en lezingen over pure essentiële oliën en massages gevolgd. Mijn certificaten behaald en ben workshops gaan geven om mijn kennis en ervaringen te delen. Hiermee heb ik een eigen bedrijfje opgezet om mensen te helpen met hun geluk, gezondheid en vrijheid.

Geluk en vrijheid met VITAE sluit hier precies op aan. 

♥ Vitae betekend LEVEN!♥

Mijn Vitae profiel ->

Kiki Brevoord Vitae-Nederland.nl

         Ferry Segers Vitae-Nederland.nl

         


Ferry Segers

Ik ben Ferry Segers, geboren en getogen in Boxtel. Daar woon ik nog steeds met mijn vrouw en twee dochters.

In mijn jonge jaren wilde ik het liefst striptekenaar worden.

Toen echter de computers betaalbaar en toegankelijk werden heb ik daar veel tijd aan besteed. Toen dit echter zoveel tijd vroeg en het zowel met mijn werk als privé niet meer goed te combineren viel ben ik daarmee gestopt.

Enige jaren geleden begon ik met schrijven wat resulteerde in mijn eerste boek dat ik ook zelf illustreerde. Het smaakte naar meer en ik begon met een uitgever om te werken aan mijn dromen. Daarbij is ook het striptekenen weer nieuw leven ingeblazen.

Het afgelopen jaar heb ik mezelf ook toegelegd op het bestuderen van crypto en wat daaromheen op internet speelt.


Mijn Vitae profiel ->

Wouter Wevers

Ik ben Wouter Wevers, 38 jaar en trotse vader van mijn zoon Joey. Na werknemer te zijn geweest bij Scania (assemblage)  en Coca-Cola (operator) heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar bezig met internet en ondernemen.

Mensen helpen met hun business is mijn passie. Of dit nu gaat om; websiteontwikkeling, coaching, zoekmachine optimalisatie of marketing. Met veel ervaring en een groot portfolio beschouw ik mijzelf  inmiddels als een allround businesscoach die inspireert, meedenkt en doorontwikkeld.

Mijn Vitae profiel ->

Wouter Wevers Vitae-Nederland.nl