Cryptomunt - Vitae Token

Vitae heeft een eigen crypto valuta. Namelijk de VITAE token. Deze virtuele, digitale munteenheid wordt ook wel een cryptomunt of coin genoemd. De Vitae cryptomunt is vergelijkbaar met digitale valuta zoals de BitCoin. De Vitae cryptomunt is te koop bij BitcoinMeester.nl

Geld - waar en wanneer het uitkomt

De crypto van Vitae maakt het mogelijk om 24 uur per dag je verdiende tegoed te beheren. Zo kun je dankzij de Vitae token de verdiensten van de social media website 24 uur per dag uitbetalen zonder wachttijd en zeer lage transactiekosten. Geld wat je vandaag verdiend kun je hierdoor vandaag nog uitgeven. Met behulp van een crypto-exchange of online wallet kun je tegoeden omwisselen in BitCoin.

Wanneer je VITAE's  omwisselt voor Bitcoins heb je direct online geld beschikbaar. Bitcoin is namelijk een ingeburgerde cryptomunt. Handig als je bijvoorbeeld een bestelling wilt doen bij Thuisbezorgd.nl. Wist je dat er al duizenden ketens zijn die Bitcoins accepteren als betaalmiddel? Je verdiensten ouderwets overmaken naar een bankrekening kan natuurlijk ook gewoon.

Waarde in de toekomst

Vitae is achter de schermen druk bezig om Vitae een globaal geaccepteerde cryptovaluta te maken. Founder Michael Weber heeft in een interview te kennen gegeven dat hij wil zorgen dat je in de toekomst met een pasje je Vitae in winkels kunt spenderen. Tot die tijd moeten we Vitae Crypto nog even omwisselen voor Bitcoins.

Wees geen dief van je eigen wallet

Ben je nieuw met crypto? Wees dan alert en deel NOOIT account en wallet gegevens. Ook een medewerker van Vitae of Vitae-Nederland.nl zal je hier nooit om vragen. Bedenk ook dat het niet slim is om op meerdere website's het zelfde wachtwoord te hebben. Heb je hulp nodig met crypto of de aanschaf van Vitae tokens? Neem contact op via de supportpagina.