"Iedereen verdiend Vitae"


Vitae Nederland


  • Gratis social media platform
  • Verdien (o.a.) met liken en sharen
  • Vandaag nog uitbetaald met crypto (*Alpha)
  • Social media van een nieuwe generatie.
  • Vitae geeft 90% van de omzet aan leden.
  • Ook passief geld ontvangen
  • Geen verplichtingen
  • Geen kwalificaties


Registreer

Vitae - eerlijke welvaart

Kapitaliseren met een vermogen miljarden kijken gewetenloos toe hoe een groot deel van de wereldbevolking probeert te overleven zonder middelen. Uit een recent onderzoek van Oxfam Novib is zelf gebleken dat een klein groepje miljardairs meer verdiend dan de halve wereldbevolking bij elkaar.

Dit is één van de hoofdredenen dat Michael Weber Vitae heeft ontwikkeld. Vitae gebruikt de uitgaven van de welvarende (adverteerders) om inkomsten beschikbaar te maken voor  mensen met een laag of geen inkomen. Door inkomstenbronnen te genereren met de Vitae token heeft Vitae ook verdienmodellen die voor westerse begrippen zeer aantrekkelijk zijn. Volgens de founder, Michael Weber, is de "mass adoption" formule dan ook een reden waarom Vitae succesvol zal zijn.

Lees meer..

Social media met privacywaarborg  Vitae for prosperity (Welvaart)De kracht van internet

Met de komst van het social media platform Vitae gaan we een nieuw tijdperk in. 

4,3 miljard mensen hebben al toegang tot het internet en dit aantal is explosief stijgende.

Vitae zet het bereik van internet in om perspectief te bieden.

Er gaan jaarlijks, nu al, honderden miljarden om in online advertenties. Vitae gebruikt de miljarden die door de welvarende wordt uitgegeven aan online advertenties als inkomstenbron voor de armen.

Door 90% van de omzet te delen met gebruikers creëert Vitae een geldstroom van arm naar rijk. Vitae is volgens de founders “a gift to the world”. Vitae wat overigens Latijn is voor "leven".

Lees meer..

Crypto maakt welvaart toegankelijk

Met behulp van een eigen crypto worden advertentie-inkomsten wereldwijd DIRECT toegankelijk.

Geen beperkingen, dure banken en wachttijd maar direct toegang tot je inkomsten waar en wanneer jij dat wilt. Nu verdienen is nu betaald krijgen dankzij de Vitae token.

Lees meer..

Social media met eigen crypto muntAdvertentieruimte Vitae


Welvaart voor iedereen

Op een laagdrempelige manier worden door middel van "liken" en "sharen" een inkomen aangeboden. Inkomen opbouwen met social media biedt óók voor ongeschoolde en kansarme toekomstperspectief. 

Door beloningen te geven voor het werven van leden en adverteerders is het platform ook voor Nederlandse begrippen erg aantrekkelijk.

Vitae is revolutionair te noemen.

Lees meer..

Support Vitae-Nederland.nl

Heb je hulp nodig, heb je vragen of wellicht een zakelijk voorstel? Neem dan contact op middels onze support pagina. Je weet dan zeker dat je contact hebt met een betrokkenen met verstand van zaken.

Lees meer..

Vitae is ook passief geld verdienen